Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Секси рожденничка - Фърги

отпечатай новината

27.03.2009 13:00 | Видян 7924 пъти | Гласували 1

Секси рожденничка - Фърги

Днес имаме една наистина гореща рожденничка - Стейси Ан Фъргюсън или по известна само като Фърги! Младата дама има доста скандално минало, но безспорно е  талантлива певица с огромен сексапил, който разтапя мнoго мъжки сърца.

Фъргюсън започва кариерата си през 1983 като озвучава Сали Браун в „Пийнътс". Малко след това на 8 години взима участие в телевизионната програма Kids Incorporated. През 1986 година се появява в комедията "Чудовище в тоалетната". През 1989 година решава да остави за малко кариерата си и да живее като нормално дете. През 1993 завършва гимназия Глен А. Уилсън в Калифорния.

През 1997 Стейси се включва в женската група Wild Orchid (Дива Орхидея). Фърги се обединява със Стефани Ридел, която е била с нея в „Kids Incorporated". През 1999 година ги показват в съботно шоу по FOX Family Channel. Първия си албум групата пуска през 1997 година, поддържана от RCA, вторият албум излиза на следващата година и се казва „Oxygen".

Те стават популярни когато техният хит „Declaration" е пуснат в епизод на филма „Beverly Hills 90210". През 2001 година, групата е готова да запише трети албум, но звукозаписната компания отказва да подпише договор. Групата престава да съществува и Фърги преживява огромна емоционална криза. Тя обявява публично, че е употребявала екстази и метамфетамин. Успява да се излекува. След като се отказва от наркотиците, Фърги си прави пиърсинга на веждата си - като награда.

Посещава много нощни клубове в Лос Анджелис. Именно там се запознава с will.i.am от Black Eyed Peas. Срещат се няколко пъти и скоро тя е поканена в студиото, за да запишат пробна песен. Те записват пет съвместни песни и канят Фърги при тях за постоянно. Членовете я одобряват, след като Ким Хил напуска през 2000. Заедно с новата група записва няколко песни, почти всички от които стават световни хитове.

Тъй като Black Eyed Peas имат огромен успех, Фърги, с помощта на останалите от групата, записва и самостоятелен албум. Някои от песните, като London Bridge и Fergalicious, са дълго на върха на музикалните класации.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !