Фърги разкрива причината за раздялата с Дюамел


Фърги разкрива причината за раздялата с Дюамел
Снимка: Getty Images/Guliver

Известната певица Фърги намекна какви може да са причините за края на брака й с Джош Дюамел. Двойката се раздели след 8 години брак и 13-годишна връзка.

Наскоро Фърги пусна 6 нови клипа на песни от новия си албум "Double Dutchess", излизането на който феновете ѝ чакаха 10 години. Всеки заслужава внимание, защото певицата е привлякла за създаването им армия от професионалисти, пише руското издание на списание "Hello".

Откроява се обаче видеото на песента "Save It Til Morning". В него Фърги пее за разрушената любов, а клипът прави намек за причината за раздялата между двамата.

"Уморих се да бъда твоя боксова круша. Защо трябва да търпя това?", пее хубавицата.

Въпреки че в свое скорошно интервю за списание "People" бившата вокалистка на The Black Eyed Peas заяви, че раздялата с Дюамел е била мирна и те остават приятели, феновете на певицата изразиха своите предположения, че именно буйният нрав на актьора е станал причина за края на отношенията им.

Фърги и Джош наскоро обявиха за раздялата си, което изненада повечето им фенове. Оказа се, че разривът в отношенията им е настъпил още през зимата, а през последните 6 месеца те просто са се престрували, че са двойка.

В клипа на "Save It Til Morning" Фърги и екранният ѝ партньор Джей Ернандес също създават илюзията на щастливи хора пред другите и започват да се карат, когато останат насаме.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама