ПредишенСледващото

Певицата Фърги (Fergie) биография, снимки, съпругът й

Биография на Фърги

Фърги - певец във всяко едно отношение за възхищение. Тя е красива, художествени, талантлив и оригинален. Това е благодарение на тези качества, нашият герой днес станаха световни звезди. Голяма част от музикалната й кариера е свързана с групата Black Eyed Peas, но на определен етап от кариерата си, актрисата се оказа, че тя може да бъде успешна, популярни и в търсенето и като соло артист.

Фърги - певица, която можете да се говори безкрайно. Поради тази причина, днес решихме да посветим статия за нея.

Ранните години, деца и семейство Фърги

Певицата Фърги (Fergie) биография, снимки, съпругът й
Фърги песни вече са популярни по целия свят

Работата е там, че в деветте години на нашия днешния герой е преминал трудно прослушване и се свърши работата дикторски актрисата. Момичето даде гласа си до два знака на анимационен сериал "граховото зърно" (Чели и Луси). Той е този малък успех позволи на Фъргюсън да се потопите в атмосферата на творчеството, който по-късно става с нея смисъла на живота.

Освен това, едно дете Фърги стана сериозно се интересуват от танци. В тази област, което е постигнала добър напредък, но тъй като много скоро започва да се появява на различни детски конкурси и състезания. Благодарение на своите впечатляващи външни данни, както и способността да се танцува в близко бъдеще младата знаменитост привлече вниманието на производителите на детски проект Kids Incorporated.

Уникално опише същността на телевизионното шоу е доста трудно. Като правило, този проект е описан като смес от комедия и мюзикъл, но съдържа и функции, характерни за различни риалити шоута.

Така или иначе, това е възможно да Kids Регистрирани млада актриса за първи път сериозно да изразят себе си. Той е станал много популярен сред децата на неговата възраст, а защото скоро производителите я поканиха да се присъедини към новите «Wild Orchid» нова група. Освен това, дори в детството Фърги време да опитате сами като ко-водещ на телевизионна програма "Биг претенденти» (Великите Претендентите).

Стар Трек певицата Фърги

Black Eyed Peas Фърги и

По времето, когато актрисата се присъедини към отбора, Блек Айд Пийс вече могат да се похвалят с два албума. Въпреки това, той е бил с пристигането на популярността на бандата на Фъргюсън пое изцяло ново ниво.

През следващите няколко години, Steysi Fergyusson, взе участие в записа шест нови албуми хип-хоп колектив. В този проект, тя се превърна в истинска звезда. Той дойде на заслужена й успех и слава. След като пътува половината свят на турне, Фърги има много лични фенове и се превърна в икона на недвижими стил в продължение на много милиони жени. Тя се опита да имитира, но тя все още остава много добре всички уникални.

Между записва албум с групата грах Black Eyed, нашата днешна герой прави соло кариерата си.

Фърги - Big Girls не плачат

Фърги днес

В момента частната колекция на Фърги има осем награди Грами, Билборд Music Awards, MTV Video Music Awards, MTV Австралия награда, Япония, както и много други награди списък, че не са възможни в момента.

В допълнение, в паралел с музикално творчество Фърги е активна и в други области. Той създава дизайнерски обувки е нови аромати за Avon компания и често се появява във филми.

Певицата Фърги (Fergie) биография, снимки, съпругът й
Фърги призна, бисексуалността си

Наред с другите неща, многопластов Фърги е активен и като художник на звука. По-специално, гласът й може да се чуе в такива анимационни филми, известни като "Мадагаскар 2", "Артур и отмъщението на Малтазар", "Marmaduke", както и някои други.

Въпреки всички постижения на днешната героиня на всички останали сфери на живота, основната дейност все още остава музикално творчество към нея. Сега певицата работи върху създаването на нови хитове, един от които вече може да се насладите на светлината.

Съставът «A Little Party Никога Убит Никой» вече се превърна в хит във всички части на нашата планета. Тъй като тя е отбелязано художник, поразителни нови композиции също са точно зад ъгъла. Така че, феновете на певицата трябва да чакат доста малко.

Личен живот Фърги

От доста време Фърги призна, бисексуалността си. Според нея, тя имаше дълга любовна връзка с мъже, така и жени.

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!