Херцогинята на хип-хопа се готви за собствен абордаж

Фърги от “Black Eyed Peas” ще атакува класациите със самостоятелен албум през септември
26 юли 2006 12:25,
Херцогинята на хип-хопа се готви за собствен абордаж
Фърги загрява преди пускането на албума с турне заедно с “Black Eyed Peas”. Снимка: Корбис
Фърги, войнствената и сексапилна дама, от една от най-успешните хип хоп и ар-енд-би групи - “Black Eyed Peas”, ще издаде първия си самостоятелен албум на 18 септември.

Проектът, който ще се казва “The Dutchess” (“Херцогинята”), е продуциран от друг член на групата – Уил.Ай.Ем.

“Той ще покаже духовната част мен. Преди няколко години написах 500 страници автобиография и много от това, което е в нея, ще присъства и в албума”, казва Фърги за продукцията.

Пилотен сингъл е “London Bridge”, който вече се завъртя и в родния ефир. Видеото към него е заснето в Лондон, а режисьор е Марк Уеб (работил с All American Rejects, AFI и др).

След като завършва училище, животът на Фърги се превръща в истинска приказка, с холивудски привкус.

На 21 години тя издава първия си албум, като част от поп триото “Уайлд Оркид”, но след време започва да се дразни от сладникавия стил на групата.

Случайността я среща с вече известната група “Black Eyed Peas” на концерт в Минеаполис, който е и последният за Фърги с “Уайлд Оркид”.

Тя е фен на хип-хоп стила на групата, затова се обръща към Уил.Ай.Ем с молба да работи с тях. Започва като бек вокалистка, но през 2002 г. става пълноправен член на групата.

В момента, след 4 години и два платинени албума с “Black Eyed Peas”, Фърги е на върха. Участва във летния филмов хит “Посейдон”, както и в саундтрака към него и ще се появи в новия филм на Куентин Тарантино и Робърт Родригес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание